Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LOL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LOL. Als je het bestand wilt openen LOL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LOL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Lolcode Source Format Adam Lindsay

Wat is een bestand LOL?

Broncode bestand geschreven in LOLCODE, een programmeertaal geïnspireerd door "lolcats" afbeeldingen. Bevat broncode die gebruik maakt van slangsyntax en trefwoorden zoals HAI (voor "Hi" of "Hello") die het begin van het programma aangeeft, en KTHXBYE (voor "OK ​​bedankt, doei"), wat het einde van het programma signaleert.

LOLCODE wordt aangeduid als een esoterische programmeertaal, omdat de syntax wordt beschouwd als humoristisch en het nut ervan is beperkt. Het is niet een robuuste taal, zoals C, C ++, Java of Python. Daarom wordt het gewoonlijk gebruikt voor het schrijven van eenvoudige proof-of-concept en hobby-applicaties. LOLCODE is populair bij sommige hacker communities.

Hoe een bestand openen LOL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LOL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LOL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LOL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LOL openen

Andere problemen met een bestand LOL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LOL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LOL:

  • het gekozen bestand LOL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LOL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LOL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand