Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LOOK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LOOK. Als je het bestand wilt openen LOOK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LOOK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
SpeedGrade Look Format Adobe Systems

Wat is een bestand LOOK?

Color correcties gegevensbestand geëxporteerd door SpeedGrade, een kleur graderingsprogramma dat wordt gebruikt voor video productie. Bevat een 3D lookup-tabel (LUT) die alle kleurencorrecties bevat die op een video zijn gemaakt. Kan tijdens het bewerkingsproces niet-destructief worden toegepast op videodata.

LOOK-bestanden kunnen slechte kleuren corrigeren of gebruikt worden voor bewerkingen, zoals het maken van een filmscène koud kijken met blauwe kleuren of warm met rood.

Het LOOK-bestandsformaat is ontwikkeld door IRIDAS, die door Adobe Systems werd verworven. IRIDAS ontwikkelde ook het .IRCP formaat, dat ook wordt gebruikt door SpeedGrade.

Hoe een bestand openen LOOK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LOOK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LOOK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LOOK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LOOK openen

Andere problemen met een bestand LOOK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LOOK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LOOK:

  • het gekozen bestand LOOK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LOOK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LOOK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand