Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LOOV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LOOV. Als je het bestand wilt openen LOOV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LOOV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Smadav Virus Definitions Format Smadsoft

Wat is een bestand LOOV?

Database van virusdefinities die door Smadav worden gebruikt (ook "SmadAV"), een Indonesisch antivirusprogramma. Bevat een lijst met virussoorten en wordt verwezen bij het scannen van bestanden voor mogelijke virussen.

De belangrijkste Smadav-virusdefinities worden opgeslagen met de bestandsnaam Smadav.Loov. Bij het bijwerken van dit bestand wordt de virusdatabase van het programma automatisch geüpdatet.

Hoe een bestand openen LOOV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LOOV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LOOV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LOOV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LOOV openen

Andere problemen met een bestand LOOV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LOOV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LOOV:

  • het gekozen bestand LOOV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LOOV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LOOV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand