Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LOP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LOP. Als je het bestand wilt openen LOP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LOP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MasterCook Layout Format ValuSoft

Wat is een bestand LOP?

Sla de lay-outinformatie op voor een MasterCook kookboek. Gecreëerd wanneer een aangepaste cookbook layout is opgeslagen.

Als het LOP-bestand is verwijderd, kan er een foutbericht verschijnen bij het openen van het bestand. Om de fout te voorkomen, verwijder de bijbehorende bestanden die eindigen met ".Mks," ".Mlk," en ".Rpt." Verwijder de ".Mcf" en ".Mrf" bestanden niet, aangezien deze de werkelijke kookboekgegevens bevatten.

Hoe een bestand openen LOP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LOP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LOP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LOP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LOP openen

Andere problemen met een bestand LOP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LOP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LOP:

  • het gekozen bestand LOP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LOP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LOP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand