Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LOVE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LOVE. Als je het bestand wilt openen LOVE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LOVE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
LÖVE Game Package Format LÖVE

Wat is een bestand LOVE?

Game pakket gemaakt door LÖVE, een gratis kader dat wordt gebruikt voor het ontwikkelen van 2D games met de Lua programmeertaal. Bevat de activa voor het spel en wordt gerund door de Love engine wanneer geopend. Opgeslagen in een gecomprimeerd .ZIP-formaat en bevat de main.Lua script en andere activa (eG, scripts, afbeeldingen, geluiden, lettertypes, enz.).

Om een ​​LOVE bestand te maken, creëer eerst het hoofd.Lua-bestand en andere spelbronnen, comprimeer ze dan in een .ZIP-bestand en wijs de bestandsuitbreiding van ".Zip" naar ".Love." Zorg ervoor dat het hoofd.Lua-bestand op het hoogste mappeniveau van het Zip-archief staat.

Hoe een bestand openen LOVE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LOVE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LOVE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LOVE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LOVE openen

Andere problemen met een bestand LOVE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LOVE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LOVE:

  • het gekozen bestand LOVE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LOVE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LOVE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand