Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LP. Als je het bestand wilt openen LP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Lightscape 3D Object Format Autodesk

Wat is een bestand LP?

Project bestand gemaakt door Lightscape, een programma dat wordt gebruikt voor het creëren van verlichting voor 3D-modellen. Beveiligt de 3D-scene-elementen en radio-en straalopsporing informatie die een model een realistische verlichting geven.

De Lightscape software is gepensioneerd.

Hoe een bestand openen LP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LP openen

Andere problemen met een bestand LP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LP:

  • het gekozen bestand LP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand