Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LP7 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LP7. Als je het bestand wilt openen LP7, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LP7

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
LP7Signer Digital Signed Format Lex Persona

Wat is een bestand LP7?

Digitaal bewijsformaat gebruikt voor het verifiëren van documenten. Ondersteunt zowel de CAdES en XAdES digitale handtekeningstandaarden. Ontwikkeld door Lex Persona, gevestigd in Parijs, Frankrijk.

LP7-bestanden kunnen worden aangemaakt met LP7Creator en geopend en ondertekend met LP7Signer.

Hoe een bestand openen LP7?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LP7 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LP7 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LP7 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LP7 openen

Andere problemen met een bestand LP7

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LP7 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LP7:

  • het gekozen bestand LP7 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LP7 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LP7 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand