Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LPB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LPB. Als je het bestand wilt openen LPB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LPB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
LaserTank Game Replay Format JEK Software

Wat is een bestand LPB?

Game bestand gemaakt door LaserTank, een puzzelspel met tanks. Opslaan van een weergave van een niveau dat door de gebruiker wordt gespeeld. Kan worden verzonden met het LaserTank.Hs (.HS) highscores bestand dat gepubliceerd wordt op de LaserTank highscores webpagina.

Hoe een bestand openen LPB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LPB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LPB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LPB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LPB openen

Andere problemen met een bestand LPB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LPB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LPB:

  • het gekozen bestand LPB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LPB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LPB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand