Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LPD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LPD. Als je het bestand wilt openen LPD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LPD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Lookout Protocol Driver Format National Instruments

Wat is een bestand LPD?

Configuratiebestand dat wordt gebruikt door LabVIEW, een engineering software die wordt gebruikt voor het interfaceren van meting en controle hardware apparaten met software. Opslaan van een OPC (OLE for Process Control) -serverconfiguratie en zorgt ervoor dat de installatiegegevens worden aangesloten op een PLC-, RTU- of HMI / SCADA-toepassing.

Hoe een bestand openen LPD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LPD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LPD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LPD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LPD openen

Andere problemen met een bestand LPD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LPD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LPD:

  • het gekozen bestand LPD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LPD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LPD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand