Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LPDF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LPDF. Als je het bestand wilt openen LPDF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LPDF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Mac OS X Localized PDF (Portable Document Format) Format Apple

Wat is een bestand LPDF?

Meertalig .PDF bestand, vaak genoemd Over Stacks.Lpdf en About Downloads.Lpdf, en gevonden op Mac OS X-systemen. En opgeslagen in het Mac OS X-pakketformaat en slaat zowel het .PDF-bestand op als gegevens die het document voor meerdere talen lokaliseren.

LPDF-bestanden kunnen worden geopend in Mac OS X met Apple Preview, de ingebouwde previewer voor PDF-bestanden.

LPDF-bestanden zijn geen PDF-bestanden. Ze zijn een specifiek geformatteerd Mac OS X-pakket dat een PDF-bestand bevat en informatie over lokalisatie bevat.

Over Stacks.Lpdf - in de gebruikersdocumentenlijst en legt uit hoe documentstacks worden gebruikt in Mac OS X.

Over Downloads.Lpdf - bevindt zich in de map Downloads van gebruikers en geeft informatie over hoe Mac OS X bestandsdownloads beheert.

Hoe een bestand openen LPDF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LPDF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LPDF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LPDF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LPDF openen

Andere problemen met een bestand LPDF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LPDF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LPDF:

  • het gekozen bestand LPDF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LPDF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LPDF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand