Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LPK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LPK. Als je het bestand wilt openen LPK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LPK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ArcGIS Layer Package Format ESRI

Wat is een bestand LPK?

GIS-gegevensbestand dat wordt gebruikt door ArcGIS Desktop, een programma voor mapping en visualisatie. Bevat een kaartlaag en zijn gegevens die kunnen worden geïmporteerd in een andere kaart of wereldbol. Wordt gebruikt voor het delen van zelfstandige kaartlagen met anderen. Kan worden geüpload naar de ArcGIS Online-service voor het delen via internet.

LPK-bestanden kunnen zowel door ArcMap als ArcGlobe worden gebruikt, die deel uitmaken van ArcGIS Desktop software.

Hoe een bestand openen LPK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LPK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LPK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LPK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LPK openen

Andere problemen met een bestand LPK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LPK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LPK:

  • het gekozen bestand LPK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LPK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LPK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand