Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LPP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LPP. Als je het bestand wilt openen LPP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LPP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
LabelPrint Project Format CyberLink

Wat is een bestand LPP?

CD / DVD label ontwerp gemaakt door CyberLink LabelPrint, een programma dat gebruikt wordt voor het ontwerpen van disc labels en jewel case-inlays. Kan een ontwerp zijn voor een schijf, mini-schijf, voorblad, backcover of disc-inlay. Vaak bevat disc kunst, een lied lijst en artist informatie.

LPP-bestanden kunnen worden afgedrukt op speciaal schijflabelpapier wanneer deze is voltooid. LabelPrint ondersteunt veel verschillende papier- en printerformaten.

Hoe een bestand openen LPP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LPP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LPP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LPP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LPP openen

Andere problemen met een bestand LPP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LPP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LPP:

  • het gekozen bestand LPP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LPP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LPP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand