Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LQT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LQT. Als je het bestand wilt openen LQT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LQT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Liquid Audio Liquid Digital Media Music File Format Liquid Digital Media

Wat is een bestand LQT?

Muziekbestand opgeslagen in het eigen kopieer beveiligde Liquid Audio-formaat. Kan alleen geopend en afgespeeld worden met Liquid Audio Player en RealPlayer op geautoriseerde computers.

Liquid Audio werd Liquid Digital Media in januari 2003 toen het door Anderson Media werd verworven. Het bedrijf biedt nog steeds oplossingen voor internetmedia-bezorging, maar het LQT-bestandsformaat wordt niet meer gebruikt.

Hoe een bestand openen LQT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LQT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LQT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LQT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LQT openen

Andere problemen met een bestand LQT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LQT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LQT:

  • het gekozen bestand LQT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LQT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LQT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand