Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LRC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LRC. Als je het bestand wilt openen LRC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LRC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Lyric Format N/A

Wat is een bestand LRC?

Tekstbestand gebruikt door audio afspelen en karaoke toepassingen. Opslaan van liedteksten en timing informatie om de teksten weer te geven tijdens het afspelen van een liedje. Inclusief "Line Item Tags" die cue punten geven om aan te geven wanneer de teksten moeten worden weergegeven tijdens het afspelen van het nummer.

LRC-bestanden ondersteunen tijdsintervallen in centiseconden. Ze ondersteunen ook kleuren en teksten die meerdere regels hebben. Zie het volgende voor een voorbeeld LRC-bestand met drie regels:

[COLOR] 0x0000FF [0: 21.14] Voorbeeld songteksten 1 [0: 21.14] Voorbeeld songteksten 2

LRC-bestanden hebben meestal dezelfde bestandsnaam als het liedbestand waaraan ze zijn gekoppeld. Bijvoorbeeld, het liedje bestand voor het lied dance.Mp3 zou dance.Lrc.

Er zijn meerdere LRC formaten die zijn ontwikkeld en verbeterd over meerdere jaren van gemeenschap betrokkenheid. Hoewel sommige spelers alleen eenvoudige formaten herkennen, ondersteunen anderen meer geavanceerde functies.

Hoe een bestand openen LRC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LRC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LRC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LRC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LRC openen

Andere problemen met een bestand LRC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LRC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LRC:

  • het gekozen bestand LRC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LRC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LRC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand