Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LRCAT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LRCAT. Als je het bestand wilt openen LRCAT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LRCAT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Lightroom Catalog Format Adobe Systems

Wat is een bestand LRCAT?

Bestand gebruikt door Adobe Photoshop Lightroom, een digitale fotobestuurs- en bewerkingsapplicatie. Opslaan van een catalogus van informatie over een verzameling afbeeldingen. Gebruikt voor het opslaan van georganiseerde informatie over digitale foto's.

LRCAT-bestanden worden opgeslagen met een ondersteunend gegevensbestand met de .LRDATA-extensie. Beide bestanden worden opgeslagen in een map die wordt genoemd met het voorvoegsel van de bestandsnaam. Bijvoorbeeld, een catalogus genaamd "myCatalog" zal bestanden hebben genaamd myCatalog.Lrcat en myCatalog Previews.Lrdata, en worden opgeslagen in een directory genaamd myCatalog.

Hoe een bestand openen LRCAT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LRCAT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LRCAT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LRCAT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LRCAT openen

Andere problemen met een bestand LRCAT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LRCAT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LRCAT:

  • het gekozen bestand LRCAT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LRCAT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LRCAT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand