Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LRDATA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LRDATA. Als je het bestand wilt openen LRDATA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LRDATA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Lightroom Preview Data Adobe Systems

Wat is een bestand LRDATA?

Gegevensbestand gebruikt door Adobe Photoshop Lightroom, een programma dat wordt gebruikt voor het organiseren en bewerken van digitale foto's. Bevat beeldvoorkeurgegevens die een Lightroom digitale fotocatalogus ondersteunen (.LRCAT-bestand). Inclusief beeldmetadata waarmee gebruikers door middel van digitale foto informatie kunnen doorbladeren.

Hoe een bestand openen LRDATA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LRDATA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LRDATA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LRDATA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LRDATA openen

Andere problemen met een bestand LRDATA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LRDATA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LRDATA:

  • het gekozen bestand LRDATA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LRDATA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LRDATA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand