Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LREC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LREC. Als je het bestand wilt openen LREC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LREC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Inter-Tel Web Conference Recording Format Inter-Tel

Wat is een bestand LREC?

Videobestand gemaakt door Inter-Tel Web Conference software. Bevat een schermopnamevideo en kan voice audio bevatten. Ook kunt u het chat-chatlogboek, de aanwezigen en het documentmanagervenster tijdens de conferentie vastleggen.

LREC-bestanden kunnen worden afgespeeld via de Inter-Tel Collaboration Player, die een zelfstandige applicatie is die bij het webconferentie softwarepakket wordt opgenomen. Opnamen kunnen worden uitgevoerd naar .AVI-bestanden met behulp van de software.

Inter-Tel Web Conference software draait als een applicatie in een webbrowser.

Hoe een bestand openen LREC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LREC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LREC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LREC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LREC openen

Andere problemen met een bestand LREC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LREC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LREC:

  • het gekozen bestand LREC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LREC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LREC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand