Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LRF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LRF. Als je het bestand wilt openen LRF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LRF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
BBeB Ebook Format Sony

Wat is een bestand LRF?

Bestand gebruikt door de Sony Portable Reader, een mobiel eBook-leesapparaat. Bevat gegevens voor een Sony "Broadband eBook" (BBeB), inclusief tekst, afbeeldingen en paginatiedata. Opgeslagen in een gecomprimeerd binair formaat dat een koptekst, een opgegeven aantal objecten en een objectindex bevat.

LRF en .LRX bestanden bevatten de twee beschikbare BBeB boekformaten. LRF-bestanden zijn niet gecodeerd en kunnen worden samengesteld uit LRX-bestanden. LRF-bestanden kunnen worden omgezet uit verschillende andere bestandstypen, waaronder .HTML en .PDF.

Hoe een bestand openen LRF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LRF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LRF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LRF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LRF openen

Andere problemen met een bestand LRF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LRF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LRF:

  • het gekozen bestand LRF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LRF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LRF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies LRF
LRF naar EPUBLRF naar MOBILRF naar PDF