Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LRS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LRS. Als je het bestand wilt openen LRS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LRS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
BBeB Ebook Source Format N/A

Wat is een bestand LRS?

Bestand gebruikt voor het genereren van een eBook voor de Sony Portable Reader, een eBook-leesapparaat. Bevat brongegevens die gebruikt worden om een ​​Sony "Broadband eBook" (BBeB) te maken. Opgeslagen in een XML-indeling die eBook eigenschappen en inhoud beschrijft.

LRS-bestanden worden gebruikt om .LRF te genereren, die kan worden gebruikt door een Sony Portable Reader. LRS-bestanden kunnen gegenereerd worden van LRF-bestanden.

Hoe een bestand openen LRS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LRS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LRS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LRS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LRS openen

Andere problemen met een bestand LRS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LRS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LRS:

  • het gekozen bestand LRS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LRS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LRS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand