Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LRV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LRV. Als je het bestand wilt openen LRV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LRV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Low Resolution Video Format GoPro

Wat is een bestand LRV?

Videobestand met lage resolutie die is gemaakt in het MPEG-4-videoformaat. Geproduceerd door een aantal GoPro camera's inclusief de GoPro HERO2 en HERO3, met de juiste software updates die nodig zijn op de oudere camera's. Gemaakt in parallel met een HD-bestand van de video.

LRV-bestanden worden tijdens het bewerkingsproces gebruikt om de hoeveelheid computergevoeligheid te verminderen die nodig is om een ​​video te bewerken in vergelijking met het gebruik van het HD-bestand. Nadat een video is bewerkt, kan het LRV-bestand vervangen worden met het HD-bestand voordat de definitieve video wordt weergegeven.

Deze bestanden worden ook gebruikt voor previewen met GoPro-mobiele applicaties, voor weergave via Wi-Fi of als de streaming buffer wanneer een smartphone wordt gebruikt als besturingsapparaat.

LRV-video is opgenomen in 240p bij 29,97 beelden per seconde, ongeacht de instellingen van de camera.

Als u een LRV-bestand wilt afspelen, wijzigt u gewoon het bestand naar .MP4 en open het met elke applicatie die kan openen. MPEG4-videobestanden.

Hoe een bestand openen LRV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LRV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LRV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LRV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LRV openen

Andere problemen met een bestand LRV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LRV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LRV:

  • het gekozen bestand LRV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LRV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LRV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand