Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LRX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LRX. Als je het bestand wilt openen LRX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LRX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
BBeB Ebook Format Sony

Wat is een bestand LRX?

Bestand gebruikt door de Sony Portable Reader, een mobiel apparaat waarmee gebruikers eBooks kunnen lezen. Bevat gegevens voor een Sony "Broadband eBook" (BBeB), zoals de afbeeldingen, tekst en paginatiedata. Opgeslagen in een gecodeerd binair bestand dat een koptekst, een opgegeven aantal objecten en een objectindex bevat.

LRX en .LRF bestanden bevatten de twee beschikbare BBeB boekformaten. Terwijl LRF-bestanden ongecodeerd zijn, worden LRX-bestanden versleuteld en worden ze beveiligd door DRM. DRM beperkt het aantal apparaten dat hetzelfde LRX-bestand kan gebruiken.

Hoe een bestand openen LRX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LRX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LRX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LRX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LRX openen

Andere problemen met een bestand LRX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LRX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LRX:

  • het gekozen bestand LRX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LRX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LRX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand