Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LS. Als je het bestand wilt openen LS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
LightWave LScript Format NewTek

Wat is een bestand LS?

Script geschreven in de LScript-taal, die wordt gebruikt om acties in de NewWorks LightWave 3D-renderingsoftware te automatiseren. Kan gebruikt worden voor het automatisch tekenen van punten en veelhoeken, het maken van objectbewegingen of voor een verscheidenheid aan andere acties. Hiermee kunnen gebruikers nieuwe functies aan de software toevoegen en herhaalde taken automatiseren.

Hoe een bestand openen LS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LS openen

Andere problemen met een bestand LS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LS:

  • het gekozen bestand LS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand