Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LSP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LSP. Als je het bestand wilt openen LSP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LSP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
LISP Source Code Format N/A

Wat is een bestand LSP?

Broncode bestand geschreven in Lisp, een programmeertaal die variaties bevat zoals Common Lisp and Scheme. Opslaan teksttekstcode die kan worden uitgevoerd met een Lisp-tolk. Kan een applicatie component of een volledig programma zijn.

LISP-bestanden kunnen worden bekeken en bewerkt met een teksteditor, maar ze worden makkelijker bekeken en bewerkt met een editor die Lisp syntax highlighting geeft.

Lisp broncode bestanden worden meestal gezien met de .LISP extensie.

De programmeertaal van Lisp is veel gebruikt op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI), symbolische verwerking, natuurlijke taalverwerking (NLP).

Hoe een bestand openen LSP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LSP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LSP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LSP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LSP openen

Andere problemen met een bestand LSP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LSP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LSP:

  • het gekozen bestand LSP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LSP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LSP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand