Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LSPROJ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LSPROJ. Als je het bestand wilt openen LSPROJ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LSPROJ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Visual Studio LightSwitch Project Microsoft

Wat is een bestand LSPROJ?

Ontwikkelaarsproject gemaakt door Microsoft Visual Studio ontwikkelingssoftware. Wordt gebruikt voor het opslaan van LightSwitch-projecten, die worden gebruikt voor het maken van bedrijfsapplicaties zonder veel broncode te schrijven.

LightSwitch projecten bestaan ​​uit "data entities" en "screens." Data-entiteiten bieden het model voor het vertegenwoordigen van gegevens en schermen bieden de gebruikersinterface-elementen voor hoe de applicatie gegevens weergeeft.

LightSwitch-projecten worden ook gemaakt door Visual Studio LightSwitch 2011. LightSwitch-projecten die zijn gemaakt met Visual Studio 2012 zijn echter niet compatibel met Visual Studio LightSwitch 2011.

Hoe een bestand openen LSPROJ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LSPROJ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LSPROJ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LSPROJ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LSPROJ openen

Andere problemen met een bestand LSPROJ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LSPROJ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LSPROJ:

  • het gekozen bestand LSPROJ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LSPROJ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LSPROJ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand