Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LSR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LSR. Als je het bestand wilt openen LSR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LSR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
LANsurveyor Report Format N/A

Wat is een bestand LSR?

Aangepast rapport gegenereerd door LANsurveyor. Bevat informatie over netwerkapparaten in spreadsheetformaat

Hoe een bestand openen LSR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LSR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LSR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LSR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LSR openen

Andere problemen met een bestand LSR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LSR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LSR:

  • het gekozen bestand LSR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LSR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LSR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand