Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LST Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LST. Als je het bestand wilt openen LST, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LST

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
List Text Format N/A

Wat is een bestand LST?

Een LST-bestand is een gegevenslijst die wordt gebruikt door vele soorten programma's, waaronder Microsoft Visual Studio en tekstredacteurs. Het bevat een lijst van verschillende soorten informatie, zoals een lijst met bestanden die geïnstalleerd moeten worden door een software-installateur of een verspreidingsheet of database die uit een ander programma wordt uitgevoerd.

LST-bestanden zijn typisch gewone tekstbestanden, die kunnen worden bekeken en bewerkt met een teksteditor. Als het bestand niet in een teksteditor wordt geopend, wordt het waarschijnlijk opgeslagen in een binair formaat dat alleen kan worden geopend door het programma dat het bestand heeft gemaakt.

Hoe een bestand openen LST?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LST niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LST lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LST associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LST openen

Andere problemen met een bestand LST

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LST bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LST:

  • het gekozen bestand LST is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LST met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LST bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand