Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LTF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LTF. Als je het bestand wilt openen LTF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LTF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Frogans Short-cut Format Laser App Software

Wat is een bestand LTF?

Bestand aangemaakt door Laser App, een programma waarmee financiële adviseurs formulieren kunnen maken en invullen. Opslaan van de formulieruitleg, alsmede velden die automatisch of gevuld kunnen worden door de financiële professional. Kan een leeg of gedeeltelijk gevuld formulier opslaan.

Laser App temp formulieren worden gebruikt voor annuïteitsvormen, makelaarformulieren, verzekeringsdocumenten, effectendocumenten en andere vormen. LTF-bestanden worden vaak door grote financiële instellingen en verzekeringsinstellingen verstrekt, zodat financiële planners op basis van normen gebaseerde documenten kunnen maken voor klanten.

LTF-bestanden kunnen worden uitgevoerd als .PDF-bestanden in Laser App.

Hoe een bestand openen LTF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LTF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LTF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LTF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LTF openen

Andere problemen met een bestand LTF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LTF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LTF:

  • het gekozen bestand LTF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LTF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LTF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand