Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LTG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LTG. Als je het bestand wilt openen LTG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LTG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
LaserTank Graphics Format JEK Software

Wat is een bestand LTG?

Grafisch bestand dat wordt gebruikt door LaserTank, een 2D puzzelspel. Opslaan van een sprite-blad dat gebruikt kan worden om het spel te verschillen met een andere uitstraling. Bevat afbeeldingen voor de tank, niveau objecten en sprite animaties.

Sommige LTG-bestanden zijn te vinden in de LaserTank-installatie directory. Anderen kunnen worden gedownload van de LaserTank website.

U kunt de afbeeldingen in LaserTank wijzigen door Opties & rarr te selecteren. Grafiek wijzigen ... In het spelmenu. Alle LTG-bestanden in de LaserTank-installatie directory worden gedetecteerd en ingevuld in de lijst.

Hoe een bestand openen LTG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LTG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LTG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LTG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LTG openen

Andere problemen met een bestand LTG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LTG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LTG:

  • het gekozen bestand LTG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LTG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LTG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand