Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LTR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LTR. Als je het bestand wilt openen LTR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LTR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Letter Format N/A

Wat is een bestand LTR?

Een LTR-bestand is een letter bestand dat wordt gebruikt door diverse document authoring programma's, zoals IBM Lotus Forms. Het bevat een bericht of een ander soort correspondentie. LTR-bestanden worden opgeslagen in gewone tekst, wat betekent dat ze door elke tekstverwerker kunnen worden geopend.

U komt waarschijnlijk nooit over een LTR-bestand omdat het merendeel van de programma's die het bestand hebben gemaakt, zijn stopgezet. Echter, als u een LTR-bestand vindt, kunt u deze openen met elke tekstverwerker.

Hoe een bestand openen LTR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LTR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LTR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LTR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LTR openen

Andere problemen met een bestand LTR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LTR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LTR:

  • het gekozen bestand LTR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LTR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LTR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand