Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LTZ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LTZ. Als je het bestand wilt openen LTZ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LTZ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Poser Compressed Light Set Format Smith Micro

Wat is een bestand LTZ?

Gecomprimeerd verlichtingsinformatiebestand gebruikt door Poser, een 3D-karaktermodellering en animatieprogramma. Inclusief lichte gegevens, zoals spotlights en verre lichten. Poser 6 en later kunnen ook puntlichten en beeldverlichting bevatten.

Niet-gecomprimeerde Poser Light Set-bestanden gebruiken de .LT2-extensie.

Hoe een bestand openen LTZ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LTZ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LTZ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LTZ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LTZ openen

Andere problemen met een bestand LTZ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LTZ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LTZ:

  • het gekozen bestand LTZ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LTZ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LTZ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand