Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LUA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LUA. Als je het bestand wilt openen LUA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LUA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Lua Script Format N/A

Wat is een bestand LUA?

Een LUA-bestand is een broncodebestand geschreven in Lua, een lichte programmeertaal die is ontworpen voor het uitbreiden van toepassingen. Het kan worden samengesteld in een programma met behulp van een ANSI C compiler.

LUA-bestanden kunnen worden gebruikt om bepaalde applicaties aan te passen, zoals de World of Warcraft en Dawn of War videospelletjes. Ook, Angry Birds, het populaire mobiele apparaten spel, gebruikt LUA bestanden voor spel levels. Deze bestanden worden echter LUA-bestanden samengesteld en worden niet opgeslagen in gewone tekst. Adobe gebruikt Lua voor het programmeren van de Lightroom gebruikersinterface.

"Lua" komt uit het Portugese woord voor maan.

Hoe een bestand openen LUA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LUA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LUA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LUA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LUA openen

Andere problemen met een bestand LUA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LUA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LUA:

  • het gekozen bestand LUA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LUA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LUA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand