Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LUE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LUE. Als je het bestand wilt openen LUE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LUE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Norton LiveUpdate Log Format Symantec

Wat is een bestand LUE?

Logbestand gemaakt door Norton LiveUpdate, een programma dat beveiligingsupdates voor Symantec-software downloadt en installeert. Houdt vast van virusdefinities en andere updates die zijn geïnstalleerd.

LUE logbestanden worden automatisch gegenereerd en worden standaard opgeslagen in de map NortonLueLogs. Log.Lue is het primaire logbestand, terwijl TempLog.Lue tijdelijke loggegevens opslaat. Een Download.Resumption.Lue-bestand kan ook worden gemaakt in de map NortonLueDownloads wanneer bestanden gedeeltelijk worden gedownload.

Hoe een bestand openen LUE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LUE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LUE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LUE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LUE openen

Andere problemen met een bestand LUE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LUE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LUE:

  • het gekozen bestand LUE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LUE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LUE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand