Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LVL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LVL. Als je het bestand wilt openen LVL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LVL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Game Level Format N/A

Wat is een bestand LVL?

Bevat niveau data voor een computerspel. Mag een level map, karakters, objecten en andere gegevens bevatten die gebruikt worden om het niveau te maken. Typisch opgeslagen in groepen.

LVL-bestanden worden gebruikt door een aantal verschillende spellen, waaronder LucasArts Star Wars Battlefront, Parallax Descent 2, Rockstar Games Max Payne, WOM Games Snood en Lasertank.

Game level bestanden moeten meestal niet handmatig worden geopend, omdat ze automatisch geladen worden door het bijbehorende programma. Sommige LVL-bestanden kunnen echter worden bewerkt met behulp van een level editor zoals de LVL Extractor voor Star Wars BattleFront levels.

Hoe een bestand openen LVL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LVL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LVL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LVL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LVL openen

Andere problemen met een bestand LVL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LVL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LVL:

  • het gekozen bestand LVL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LVL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LVL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand