Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LVM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LVM. Als je het bestand wilt openen LVM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LVM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
LabVIEW Measurement Format National Instruments

Wat is een bestand LVM?

Metingbestand dat wordt gebruikt door LabVIEW, een grafische programmaprogramma die wordt gebruikt voor het ontwikkelen van test-, meet- en besturingsapplicaties met behulp van instrumenthardware. Bevat eendimensionale data ontworpen voor kleine tot middelgrote datasets.

LVM-bestanden worden opgeslagen in een ASCII-tekstformaat geregeld door rijen en kolommen. Iedere regel slaat een tab- of komma-gescheiden record op met een identificatietabel en de bijbehorende gegevens. Ze kunnen bewerkt worden in elke tekstverwerker of in Microsoft Excel.

LVM-bestanden opslaan of uitzendgegevens met behulp van de LabVIEW-functie "Write To Measurement File", of dienen als data-invoer met de functie "Read From Measurement File". Ze kunnen ook opgeslagen worden als binaire .TDM-bestanden.

LabVIEW, dat staat voor Laboratory Virtual Instrumentation Engineering Workbench, is leverbaar in vele verschillende versies.

Hoe een bestand openen LVM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LVM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LVM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LVM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LVM openen

Andere problemen met een bestand LVM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LVM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LVM:

  • het gekozen bestand LVM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LVM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LVM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand