Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LVP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LVP. Als je het bestand wilt openen LVP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LVP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Avaya Voice Player Compressed Voice Audio Avaya

Wat is een bestand LVP?

Gecomprimeerd geluidsformaat dat door de Avaya Voice Player wordt gebruikt om voiceopnamen te maken. Wordt vaak gebruikt als een webbrowser helper applicatie voor het afspelen van Avaya Voice bestanden, maar kan ook e-mail software converteren naar een voicemail systeem. Ontworpen om te werken met het Intuity Audix Multimedia Messaging System.

De Avaya Voice Player was eerder de Lucent Voice Player, ontwikkeld door Lucent Technologies.

Hoe een bestand openen LVP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LVP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LVP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LVP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LVP openen

Andere problemen met een bestand LVP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LVP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LVP:

  • het gekozen bestand LVP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LVP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LVP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand