Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LVW Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LVW. Als je het bestand wilt openen LVW, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LVW

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Livewire Document Format New Wave Concepts

Wat is een bestand LVW?

Circuit design bestand gemaakt door Livewire, een programma dat wordt gebruikt voor het ontwerpen en simuleren van schakelingen. Bevat de elektronische onderdelen en aansluitingen die een circuit ontwerp bevatten. Ook slaat de locatie van alle componenten op het designdoek op, de ingangen die worden gebruikt voor het simuleren van het circuit en opgeslagen tekstopmerkingen die door de gebruiker zijn geschreven.

LVW-bestanden worden gebruikt voor het opslaan, laden en simuleren van circuitontwerpen. De Livewire-software is beschikbaar in Education and Standard / Professional edities.

Hoe een bestand openen LVW?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LVW niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LVW lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LVW associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LVW openen

Andere problemen met een bestand LVW

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LVW bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LVW:

  • het gekozen bestand LVW is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LVW met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LVW bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand