Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LWO Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LWO. Als je het bestand wilt openen LWO, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LWO

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
LightWave Object Format NewTek

Wat is een bestand LWO?

Driedimensionale object gemaakt door LightWave 3D, een programma dat wordt gebruikt voor 3D-modellering, animatie en rendering. Bevat punten, veelhoeken en oppervlakken die de vorm en het uiterlijk van het object beschrijven. Mag ook verwijzingen bevatten naar beeldbestanden die worden gebruikt voor objectstructuren.

LWO-bestanden worden opgeslagen in het LWO2-formaat dat begint met LightWave 6.0. Ze kunnen ook worden uitgevoerd door Foundry Modo, dat is een ander 3D-modelleringsprogramma.

Hoe een bestand openen LWO?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LWO niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LWO lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LWO associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LWO openen

Andere problemen met een bestand LWO

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LWO bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LWO:

  • het gekozen bestand LWO is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LWO met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LWO bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand