Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LWP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LWP. Als je het bestand wilt openen LWP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LWP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Lotus Word Pro Document Format IBM

Wat is een bestand LWP?

Word verwerkingsdocument gemaakt door Lotus Word Pro, een zakelijke georiënteerde tekstverwerker die bij de Lotus Smart Suite is opgenomen. Wordt gebruikt om rapporten, voorstellen en andere soorten documenten te maken.

LWP-bestanden kunnen worden geopend met de gratis KeyView for Lotus-applicatie, die is ontwikkeld door Verity. De software (Kvlotus.Exe) is beschikbaar op de volgende FTP locatie: ftp://ftp.Lotus.Com/pub/lotusweb/product/smartsuite/

Lotus is een dochteronderneming van IBM.

Hoe een bestand openen LWP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LWP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LWP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LWP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LWP openen

Andere problemen met een bestand LWP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LWP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LWP:

  • het gekozen bestand LWP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LWP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LWP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies LWP
LWP naar DOCLWP naar DOCMLWP naar DOCXLWP naar DOTLWP naar ODFLWP naar ODTLWP naar PDF