Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LWTP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LWTP. Als je het bestand wilt openen LWTP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LWTP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
LimeWire Theme Format LimeWire

Wat is een bestand LWTP?

Thema of huid gebruikt door LimeWire, een P2P file sharing programma. Kan gebruikt worden om de look en feel van de interface van het programma aan te passen. Als u een LimeWire-thema wilt toepassen, selecteert u View & rarr.Apply Skins, en selecteert u het thema dat u wilt toepassen.

Om te kunnen beschikken over huiden in LimeWire, moeten ze opgeslagen worden in de volgende mappen voor Mac en Windows:

Mac: ~ Gebruiker / Bibliotheek / Voorkeuren / LimeWire / Thema's Windows: Documenten en instellingengebruiker.Limewire-hemelen

Hoe een bestand openen LWTP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LWTP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LWTP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LWTP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LWTP openen

Andere problemen met een bestand LWTP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LWTP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LWTP:

  • het gekozen bestand LWTP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LWTP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LWTP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand