Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LWV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LWV. Als je het bestand wilt openen LWV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LWV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Linguistically Enhanced Sound Format Microsoft

Wat is een bestand LWV?

Audio-bestand, vergelijkbaar met een .WAV-bestand, dat is verbeterd met het Microsoft Linguistic Information Sound Editing Tool (LISET). Typisch heeft gewijzigde fonemen die de stem in het audiobestand grotere artikulatie geven.

LWV-bestanden worden gebruikt door Microsoft Agent, een programma voor het maken van conversieve interfaces voor applicaties en webpagina's.

Hoe een bestand openen LWV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LWV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LWV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LWV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LWV openen

Andere problemen met een bestand LWV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LWV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LWV:

  • het gekozen bestand LWV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LWV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LWV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand