Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LXA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LXA. Als je het bestand wilt openen LXA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LXA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Speech Engines Lexicon Format Microsoft

Wat is een bestand LXA?

Bevat lexicongegevens die worden gebruikt voor spraakfuncties binnen Microsoft Office. Meerdere LXA-bestanden zijn geïnstalleerd met Office en hebben bestandsnamen vergelijkbaar met " lsr1033.Lxa ." ze worden opgeslagen in de map Program FilesCommon FilesSpeechEnginesMicrosoftLexicon.

Hoe een bestand openen LXA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LXA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LXA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LXA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LXA openen

Andere problemen met een bestand LXA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LXA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LXA:

  • het gekozen bestand LXA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LXA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LXA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand