Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LXF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LXF. Als je het bestand wilt openen LXF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LXF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
LEGO CAD Scene Format LEGO

Wat is een bestand LXF?

Driedimensionaal model gemaakt door LEGO Digital Designer (LDD), een programma dat wordt gebruikt voor het maken van virtuele LEGO-ontwerpen. Opgeslagen in een gecomprimeerd .ZIP-formaat en bevat twee bestanden: IMAGE100.PNG (een .PNG-ontwerpvoorbeeld) en IMAGE100.LXFML (het .LXFML-ontwerp gespecificeerd in XML).

Een ouder LXF-formaat gebruikte MODEL100.MODEL-bestanden in de Zip-container.

Hoe een bestand openen LXF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LXF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LXF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LXF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LXF openen

Andere problemen met een bestand LXF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LXF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LXF:

  • het gekozen bestand LXF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LXF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LXF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand