Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LYC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LYC. Als je het bestand wilt openen LYC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LYC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
BestIMAGE Compressed Drawing Format Stork Prints

Wat is een bestand LYC?

Gecomprimeerd CAD design bestand gemaakt door bestIMAGE textiel en gravure design software. Biedt een zeer gecomprimeerde versie van een bestIMAGE .LYR-ontwerp en kan lossless of lossy zijn. Wordt gebruikt voor het indienen van ontwerpen voor bulkdruk of gravure.

Stork Prints wordt ook aangeduid als "spg prints."

Hoe een bestand openen LYC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LYC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LYC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LYC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LYC openen

Andere problemen met een bestand LYC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LYC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LYC:

  • het gekozen bestand LYC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LYC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LYC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand