Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LYR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LYR. Als je het bestand wilt openen LYR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LYR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ArcView Layer Format ESRI

Wat is een bestand LYR?

Bevat informatie die beschikbaar is in het dialoogvenster Laag eigenschappen van ArcView. Kan symbolen, weergave-instellingen, bijgevoegde tabelgegevens, definitiequery's, kenmerken van eigenschappen en annotatieweergave-eigenschappen bevatten.

LYR-bestanden lijken op Legend (.AVL) bestanden, maar kunnen veel meer informatie bevatten en worden opgeslagen in een binair formaat, in plaats van als een tekstbestand.

Hoe een bestand openen LYR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LYR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LYR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LYR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LYR openen

Andere problemen met een bestand LYR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LYR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LYR:

  • het gekozen bestand LYR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LYR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LYR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand