Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LYT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LYT. Als je het bestand wilt openen LYT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LYT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DESQview Format Adminsoft

Wat is een bestand LYT?

Documentopmaak uitgevoerd door Adminsoft, een gratis 'double entry' boekhoudsysteem. Gebruikt voor het opslaan en uitwisselen van financiële documenten met andere gebruikers. Voorbeelden hiervan zijn facturen voor klantenverkoop, rekeningverklaringen, verkoopcijfers en inkooporders.

Adminsoft biedt nu een Document Exchange-webpagina waar gebruikers verschillende documentlay-outs kunnen downloaden.

De extensie ".Lyt" is geïntroduceerd in Adminsoft 4.009, in juni 2011. Het combineert de twee vorige bestanden (.FRX en .FRT) in een enkel LYT-bestand.

Hoe een bestand openen LYT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LYT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LYT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LYT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LYT openen

Andere problemen met een bestand LYT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LYT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LYT:

  • het gekozen bestand LYT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LYT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LYT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand