Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LZM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LZM. Als je het bestand wilt openen LZM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LZM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Slax Module Format Slax

Wat is een bestand LZM?

Gecomprimeerde module of pakketbestand met meerdere bestanden. Gebruikt door Slax, een klein en snel Linux besturingssysteem. Vaak gebruikt voor programma installatie pakketten.

LZM-modules kunnen worden gemaakt door met de rechtermuisknop op een map te klikken en 'Build Slax Module' te selecteren. Unix .TGZ-pakketten kunnen worden omgezet in LZM-modules met behulp van de opdracht tgz2lzm. LZM-modules kunnen worden geëxtraheerd door met de rechtermuisknop op het LZM-bestand te klikken en op 'Slaxmodule uit te trekken'.

Deze commando's zijn alleen beschikbaar in de Slax (v6) distributie van Linux.

Hoe een bestand openen LZM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LZM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LZM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LZM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LZM openen

Andere problemen met een bestand LZM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LZM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LZM:

  • het gekozen bestand LZM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LZM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LZM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand