Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LZMA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LZMA. Als je het bestand wilt openen LZMA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LZMA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
7-zip Compressed Format N/A

Wat is een bestand LZMA?

Bestand of bestanden gecomprimeerd met LZMA (Lempel-Ziv-Markov-ketenalgoritme) compressie. Gebruikt door 7-Zip en andere archiefgevers. Bekend om betere compressie verhoudingen te hebben dan bzip2 (.BZ2 bestanden) en sneller decompressie.

Sommige LZMA gecomprimeerde bestanden kunnen worden geopend met StuffIt Expander of 7-Zip (Windows) en 7zX (Mac). Andere LZMA-bestanden kunnen de LZMA SDK voor Windows of LZMA Utils voor Unix vereisen.

De LZMA Software Development Kit (SDK) is verkrijgbaar op de 7-Zip website.

Hoe een bestand openen LZMA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LZMA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LZMA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LZMA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LZMA openen

Andere problemen met een bestand LZMA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LZMA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LZMA:

  • het gekozen bestand LZMA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LZMA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LZMA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand