Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LZO Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LZO. Als je het bestand wilt openen LZO, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LZO

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Lzop Archive Format N/A

Wat is een bestand LZO?

Bestandarchief gecomprimeerd met lzop, een compressieprogramma gebaseerd op de LZO (Lempel-Ziv-Oberhume) datacompressie bibliotheek. Soortgelijk aan het .GZIP formaat, maar zorgt voor grotere compressieverhoudingen en hogere decompressiesnelheden.

Hoe een bestand openen LZO?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LZO niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LZO lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LZO associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LZO openen

Andere problemen met een bestand LZO

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LZO bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LZO:

  • het gekozen bestand LZO is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LZO met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LZO bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand