Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LZX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LZX. Als je het bestand wilt openen LZX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LZX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Amiga LZX Archive Format N/A

Wat is een bestand LZX?

Archiefformaat in de jaren negentig op Amiga-systemen. Inclusief compressiemethoden die nu worden gebruikt door Microsoft .CAB en .CHM-bestanden.

Hoe een bestand openen LZX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LZX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LZX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LZX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LZX openen

Andere problemen met een bestand LZX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LZX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LZX:

  • het gekozen bestand LZX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LZX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LZX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand