Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

M12 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand M12. Als je het bestand wilt openen M12, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ M12

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Money 2004 Data Format Schiller

Wat is een bestand M12?

Bestand aangemaakt door een Schiller medilog ECG (Electrocardiography) apparaat, dat wordt gebruikt om hartslag te meten. Opslaan van de ruwe uitgang van het apparaat wanneer het aangesloten is op een menselijk onderwerp. Kan worden geanalyseerd in de bijbehorende medilog DARWIN software.

M12-bestanden bewaren gegevens van een 12-kanaals ECG terwijl .MK4-bestanden gegevens opslaan van de 3 en 7-kanaals ECG.

Hoe een bestand openen M12?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand M12 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de M12 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand M12 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand M12 openen

Andere problemen met een bestand M12

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand M12 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken M12:

  • het gekozen bestand M12 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand M12 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand M12 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand